یک عدد از تفاوتهای سویق دارای قاووتها و قوتوها در همین است که قاووتها اکثراً تفت داده نمیشوند. اهمیت استناد به پیشنهاد های اکید به مصرف سویق و ویژگی ها و خاصیت آن میتوان گفت یکی از علل شیوع مشکلات استخوانی و ضعف، غفلت مردمان از سویق است. پر‌نور میباشد که تهیه و تنظیم سویق در میزان های اکثر نیاز به مدت دوران تفت دادن بیشتری داراست تا به لطف پخته سویق برای نوزاد هشت ماهه شوند. تذکر: این تذکر بسیار اضطراری میباشد که سویق نخود دیر تفت می خورد و حتی نیاز نیست شعله را قلیل کرد بلکه اهمیت شعله متوسط هم باید مدتی تفت بخورد تا بپزد. در این مطلب از موج گشوده کلیدی روش تهیه و تنظیم سویق، شیوه مصرف آن برای هر بیماری و دیگر نکات حساس آشنا می شوید. افرادی که از ضعف مفاصل رنج میبرند و از مصرف پاچه گوسفند و پای مرغ و انواع قرصهای شیمیایی مفصل ساز خسته شدهاند، می توان از سویق سنجد به کارگیری کرده و معجزات آن را ببینند. یک پیمانه سبوس جو را هم بدون روغن و در مدت زمانه کمتری تفت دیتا و الک کنید. طریق مناسب به جهت تهیه سویق در خانه همین می باشد که سویق را به میزان ناچیز به عنوان مثال هر بار ربع کیلو در یک ماهی تابه به لطف تفت دهیم تا میزان مرغوب بودن سویق اندک نشود و به مهربانی پخته شود. والدین حداقل دو هفته قبل از منعقد نطفه سویق بخورند، و مادر دو هفته تا یک ماه آن گاه از منعقد نطفه سویق بخورد، و به جهت بچه می قدرت از روز نخستین همپا شیر به او داد. برای تنظیم سویق سیب نخست می بایست سیب را ورقورق کرد و آن را خشک کرد آن‌گاه آن را آسیاب کرد و سپس آن را در ماهیتابه یا این که دستگاه تفت اعطا کرد تا جایی که رنگ آن تغییر تحول کند، به جهت خشککردن خوب تر است از آفتاب استعمال شود البته میتوان از دستگاه نیز به کارگیری کرد، در روایات به سیب لبنانی تأکید شده البته میتوان از هر جور سیبی به کار گیری کرد، برای پوست سیب چندان تعریف و تمجید نشده و منجر ابتلا به آپاندیس میشود البته شاید چنانچه خشک شود و تفتداده شود مشکلی نداشته باشد. سویق برنج اصلی روغن زیتون سبب رویاندن گوشت در بدن شده و استخوان را تقویت می کند. نکته: برای افراد کلیدی کم خونی اکثر بهتراست حساس سه شیره شیرین شود و برای تقویت پرورش کودکان خوب تر هست اساسی سویق سنجد میل شود. روشهای تهیه سویق متنوع است. اشخاصی که ایراد استخوانی دارا هستند یا کسانی که از سویق به تیتر رژیم لاغری به کار گیری می‌نمایند میتوانند برای اثر منتخب عمده آن حدود سه تا ۷ بار قبل از تهیه گندم یا جو را بشویند، البته برای محافظت همه خاصیت آن بهتر هست سویق شسته نشود.

ایندکسر