طرز تهیه صبحانه با ارده

صبحانه، وعده‌ای است که برنج و حبوبات دارد که با توجه به تنوع غذاهایی که در ایران، مراکز غذایی تقدیم می&zw

توسط مدیر سایت در 14 مرداد 1402

صبحانه، وعده‌ای است که برنج و حبوبات دارد که با توجه به تنوع غذاهایی که در ایران، مراکز غذایی تقدیم می‌شود، بسیار مورد علاقه قرار میگیرد. این صبحانه با اضافه کردن ارده، طعم و عطر بیشتری به آشپزی شده و برای صبحانه انتخاب بسیار خوبی است.

 مواد لازم

- برنج تازه (2 لیوان)
- حبوبات (1 لیوان)
- زعفران (1 ق چ)
- ارده (1 پیمانه)
- نمک (به میزان لازم)

مرحله 1: آماده کردن حبوبات

1. حبوبات را شب قبل در آب خیسانده و در یک قابلمه بریزید

2. حبوبات را به همراه آب بزنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشانید.

مرحله 2: آماده سازی برنج

1. برنج را در آب خیسانده و صاف کرده و درون قابلمه ریخته، سپس به همراه حبوبات بجوش آورید

2. نمک به میزان لازم به برنج اضافه کنید و مخلوط کنید

3. برای برنج خوشمزه‌تر، زعفران را در یک قاشق آب جوش حل کنید و به برنج اضافه کنید.

مرحله 3: پخت صبحانه

1. قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و با کمی ارده بپوشانید

2. صبحانه را به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزید تا برنج کاملاً پخته شود

3. بعد از پخت و آماده شدن صبحانه، آن را از روی حرارت بردارید و با روی قابلمه پوشیده به همین حالت مدام بمانید تا بوی عطر ارده به آن بچسبد.

 سرو کردن صبحانه

- صبحانه را در بشقاب‌های سفید قرار دهید و روی آن یک قاشق ارده بچکانید

- می‌توانید صبحانه را با میوه‌های تازه مانند هندوانه یا خربزه سرو کنید

- جلوی صبحانه می‌توانید دوغ یا چای ترش را قرار دهید.

نتیجه نهایی

اکنون، صبحانه با ارده شما آماده است! می‌توانید از طعم و عطر فوق‌العاده این صبحانه لذت ببرید و انرژی لازم برای شروع روز خود را به دست آورید. حتماً این روش سنتی و خوشمزه را تجربه کنید و لذت ببرید.


بیشتر بخوانید

منبع
مقالات مشابه
نظرات کاربرن