تاریخچه سیر سیاه 2

آیا سیر سیاه برای کاهش وزن مفید است؟ خواص و نحوه مصرف ایونا

در یک پژوهش روی موش ها مشخص شد مصرف سیر سیاه باعث تنظیم سوخت و ساز چربی و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش یافته و به طور قابل توجهی باعث کاهش وزن و لاغری می شود. التهاب در مغز حافظه را ضعیف می‌کند یا عملکرد مغز را در طولانی‌مدت کاهش می‌دهد. مصرف مکرر سیر سیاه به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مانند زوال عقل و آلزایمر کمک می‌کند که در اثر آسیب سلول‌های مغزی ایجاد می‌شوند. به‌گفته آنها اگر در مغز التهاب کمتری وجود داشته باشد، میزان این ترکیب کاهش می‌یابد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر نیز کمتر می‌شود. سیر سیاه سیر خامی است که مردم آن را در شرایط کنترل شده با دمای بالا و رطوبت بالا برای چند هفته تخمیر کرده‌اند.

سیر سیاه از مدت‌ها قبل در کشورهای آسیای شرقی، به ویژه کره و ژاپن، به عنوان یک ماده غذایی مفید شناخته شده است. این محصول از سیر سفید با استفاده از فرآیند تخمیر طبیعی در دمای بالا و رطوبت کنترل شده به مدت چند هفته تا چند ماه تولید می‌شود. در این فرآیند، سیر سفید تغییر رنگ داده و به رنگ سیاه در می‌آید و طعم و بوی آن نیز تغییر می‌کند.

تیم تحریریه آرسس شف تلاش می‌کند محتوای آشپزی حرفه‌ای را برای فارسی زبانان منتشر کند. آن را در پاکت زیپ‌کیپ‌دار موجود در جعبه قرار دهید و در بسته در یخچال نگه دارید. ولی میزان کربوهیدرات آن نسبت به سیرتازه تغییری نکرده است،بنابراین با وجود اینکه شیرین است در رژیم‌های لاغری و کتوژنیک مناسب است. این اپلیکیشن با بیش از ۱۴۰۰ دستور پخت، شامل انواع غذاهای ایرانی و بین‌المللی در دسترس عموم قرار گرفت. پیش از هر چیز، مقداری سیر (معمولا ۵ الی ۱۰ عدد سیر کامل با توجه به ابعاد تجهیزات آشپزخانه خانگی) تهیه کنید. پروتئین سیرسیاه دوبرابر سیرتازه است در حالیکه کالری و میزان کربوهیدرات آن تغییر چندانی نکرده است.

استفاده از این نوع سیر به مصر باستان برمی‌گردد و از آن در طب سنتی هند و چین نیز استفاده می‌شود. سیر سیاه طی فرایند تخمیر و کهنگی (aging) تولید می‌شود که به آن واکنش مایارد یا مایار (Maillard reaction) می‌گویند. در مطالعه دیگری، محققان استرس اکسیداتیو را در مغز موش‌ها ایجاد کردند. دادن عصاره سیر سیاه به موش‌ها از این استرس اکسیداتیو از ایجاد اختلال در حافظه جلوگیری کرد.

اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. سیر یک ماده‌ی غذایی و گیاهی با طعمی تند و تیز و طبعی گرم و خشک است. یکی از مهم‌ترین خواص سیر، تاثیری است که در ضدعفونی بدن و رقیق شدن خون دارد. در این مطلب به طور کامل درباره خواص سیر و نحوه‌ی مصرف آن توضیح دادیم. حتما در اطرافیان شما کسانی هستند که راه حل درمان بیماری‌های مختلف را مصرف سیر می‌دانند و همیشه از خواص سیر تعریف می‌کنند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد جینسینگ، به مقاله خواص جینسینگ مراجعه کنید. شما می‌توانید به راحتی با تهیه دستگاه تخمیر خانگی سیر‌های خود را سیاه کنید و از لحاظ قیمتی قیمت منصفانه‌ای دارد. در یک بررسی از 25 مطالعه، محققان دریافتند که سیر کهنه در اکثر مطالعات انسانی، حیوانی و لوله آزمایشی که مورد بررسی قرار گرفت، اثرات مفید احتمالی بر سرطان را نشان داد. چندین مطالعه حاکی از تأثیر مثبت سیر سیاه در مبارزه با سلول‌های سرطانی است. در مطالعه‌ زیر تاثیر قطعی سیرسیاه بر کاهش استرس اکسیداتیو در ورزشکاران استقامتی بررسی شده است. در فرایند تخمیر ، هیدرولیز آنزیمی و فعالیت اندوفیتیک باکتریایی باعث ایجاد تعییر در ساختار سیر می‌شود.

قبل از بازشدن بسته می‌توانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابل‌نگهداری است. با این حال، بهتر است با یک متخصص صحبت کنید تا تعیین کنید که آیا سیر سیاه برای شما بی خطر و مناسب است یا خیر. علاوه بر این، افرادی که پس از مصرف سیر خام دچار واکنش آلرژیک می‌شوند نیز باید از سیر سیاه خودداری کنند.

سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، نقش موثری در کنترل قند خون و مدیریت دیابت دارد. این خاصیت به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که در جذب و استفاده از انسولین دچار مشکل هستند، بسیار مفید است. سیر سیاه یکی از بهترین مواد طبیعی برای حفظ و بهبود سلامت قلب و عروق است. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث می‌شود که ترکیبات فعال آن مانند S-آلیل سیستئین (SAC) افزایش یابد که نقش مهمی در کاهش فشار خون، بهبود گردش خون و کاهش خطر بیماری‌های قلبی ایفا می‌کند.

در این مقاله به بررسی دقیق خواص سیر سیاه، روش‌های مصرف آن و عوارض احتمالی که ممکن است ایجاد کند، خواهیم پرداخت. اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامتی خود هستید، این مطلب می‌تواند پاسخ بسیاری از سوالات شما باشد. در پژوهش دیگری 91 روز به تعدادی موش غذای پرچرب داده شد و بعد از این مدت در موش ها آثار چاقی، افزایش قند خون، افزایش چربی خون و آسیب های کبدی و کلیوی ظاهر شد. سپس غذای پرچرب برای همه موش ها قطع شد و به موش ها سیر سیاه داده شد.


سیر سیاه کجا گیر میاد
سیر سیاه کیلویی چند
سیر سیاه کبد چرب
سیر سیاه کی بخوریم
سیر سیاه کجا کاشت میشود
سیر سیاه کجا کشت می شود
سیر سیاه کیلو چنده
سیر سیاه کجا تهیه کنیم
سیر سیاه کجا پیدا میشه
سیر سیاه کجا داره